Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore2.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli, tuore18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)13g23kcal0.2g0.4g2.1g0.3g
Tomaatti, tuore20g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g50g175kcal5.8g36.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g417kcal13g77.2g5.8g2g
Valittu annoskoko104g209kcal6.5g38.6g2.9g1g
Annoskoko puolitettuna52g104kcal3.3g19.3g1.5g0.5g
Arvot/100g100g200kcal6.2g37g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760