Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore30g12kcal0.9g1.5g0.2g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Sipuli, tuore210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)150g270kcal2.7g5.3g25.5g3.9g
Tomaatti, tuore240g49kcal1.4g9.1g0.7g3.4g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g600g2094kcal70.2g435g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2502g5006kcal159.2g928.8g70.6g25g
Valittu annoskoko1251g2503kcal79.6g464.4g35.3g12.5g
Annoskoko puolitettuna626g1252kcal39.8g232.2g17.7g6.3g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760