Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore35g14kcal1.1g1.7g0.3g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal1.9g4g0.1g0.5g
Sipuli, tuore245g66kcal3.2g11.8g0.5g4.2g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)175g315kcal3.2g6.1g29.8g4.6g
Tomaatti, tuore280g57kcal1.7g10.6g0.8g3.9g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g700g2443kcal81.9g507.5g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2919g5841kcal186g1083.4g82.6g29.2g
Valittu annoskoko1460g2920kcal93g541.7g41.3g14.6g
Annoskoko puolitettuna730g1460kcal46.5g270.9g20.7g7.3g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760