Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore45g18kcal1.4g2.2g0.4g1.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.1g0.2g0.6g
Sipuli, tuore315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.4g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)225g405kcal4.1g7.9g38.3g5.9g
Tomaatti, tuore360g73kcal2.2g13.7g1.1g5g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g900g3141kcal105.3g652.5g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3753g7510kcal239.2g1393g106.4g37.4g
Valittu annoskoko1877g3755kcal119.6g696.5g53.2g18.7g
Annoskoko puolitettuna938g1878kcal59.8g348.3g26.6g9.4g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760