Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore5g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli, tuore35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)25g45kcal0.5g0.9g4.3g0.7g
Tomaatti, tuore40g8.1kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g100g349kcal11.7g72.5g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g834kcal26.8g154.8g11.8g4.4g
Valittu annoskoko209g417kcal13.4g77.4g5.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna104g209kcal6.7g38.7g3g1.1g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760