Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore50g20kcal1.5g2.5g0.4g1.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g35g36kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Sipuli, tuore350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)250g450kcal4.5g8.8g42.5g6.5g
Tomaatti, tuore400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g1000g3490kcal117g725g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4170g8344kcal265.4g1548g118g41.2g
Valittu annoskoko2085g4172kcal132.7g774g59g20.6g
Annoskoko puolitettuna1043g2086kcal66.4g387g29.5g10.3g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760