Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore70g28kcal2.2g3.5g0.6g2.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g49g51kcal3.9g8g0.3g1g
Sipuli, tuore490g132kcal6.4g23.5g1g8.3g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)350g630kcal6.3g12.3g59.5g9.1g
Tomaatti, tuore560g114kcal3.4g21.3g1.7g7.8g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g1400g4886kcal163.8g1015g19.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5838g11682kcal372g2167.2g165.4g57.8g
Valittu annoskoko2919g5841kcal186g1083.6g82.7g28.9g
Annoskoko puolitettuna1460g2921kcal93g541.8g41.4g14.5g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760