Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore80g32kcal2.5g4g0.6g3.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.1g
Sipuli, tuore560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)400g720kcal7.2g14g68g10.4g
Tomaatti, tuore640g130kcal3.8g24.3g1.9g9g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g1600g5584kcal187.2g1160g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6672g13351kcal424.8g2476.6g188.6g66.2g
Valittu annoskoko3336g6675kcal212.4g1238.3g94.3g33.1g
Annoskoko puolitettuna1668g3338kcal106.2g619.2g47.2g16.6g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760