Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore90g36kcal2.8g4.5g0.7g3.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g63g66kcal5g10.3g0.4g1.3g
Sipuli, tuore630g170kcal8.2g30.2g1.3g10.7g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)450g810kcal8.1g15.8g76.5g11.7g
Tomaatti, tuore720g146kcal4.3g27.4g2.2g10.1g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g1800g6282kcal210.6g1305g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7506g15020kcal478g2786.4g212.6g74.6g
Valittu annoskoko3753g7510kcal239g1393.2g106.3g37.3g
Annoskoko puolitettuna1877g3755kcal119.5g696.6g53.2g18.7g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760