Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore100g40kcal3.1g5g0.8g3.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g70g73kcal5.5g11.4g0.4g1.4g
Sipuli, tuore700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)500g900kcal9g17.5g85g13g
Tomaatti, tuore800g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g2000g6980kcal234g1450g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8340g16688kcal531g3095.8g236g82.8g
Valittu annoskoko4170g8344kcal265.5g1547.9g118g41.4g
Annoskoko puolitettuna2085g4172kcal132.8g774g59g20.7g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760