Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore120g48kcal3.7g6g1g4.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g84g87kcal6.6g13.7g0.5g1.7g
Sipuli, tuore840g227kcal10.9g40.3g1.7g14.3g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)600g1080kcal10.8g21g102g15.6g
Tomaatti, tuore960g195kcal5.8g36.5g2.9g13.4g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g2400g8376kcal280.8g1740g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10008g20026kcal637.2g3715g283.4g99.4g
Valittu annoskoko5004g10013kcal318.6g1857.5g141.7g49.7g
Annoskoko puolitettuna2502g5007kcal159.3g928.8g70.9g24.9g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760