Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore140g56kcal4.3g7g1.1g5.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g98g102kcal7.7g16g0.6g2g
Sipuli, tuore980g265kcal12.7g47g2g16.7g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)700g1260kcal12.6g24.5g119g18.2g
Tomaatti, tuore1120g227kcal6.7g42.6g3.4g15.7g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g2800g9772kcal327.6g2030g39.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11676g23364kcal743.2g4334.2g330.6g116.2g
Valittu annoskoko5838g11682kcal371.6g2167.1g165.3g58.1g
Annoskoko puolitettuna2919g5841kcal185.8g1083.6g82.7g29.1g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760