Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore15g6kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Sipuli, tuore105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)75g135kcal1.4g2.6g12.8g2g
Tomaatti, tuore120g24kcal0.7g4.6g0.4g1.7g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g300g1047kcal35.1g217.5g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1251g2503kcal79.8g464.2g35.6g12.6g
Valittu annoskoko626g1252kcal39.9g232.1g17.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna313g626kcal20g116.1g8.9g3.2g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760