Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore160g64kcal5g8g1.3g6.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g112g117kcal8.8g18.3g0.7g2.2g
Sipuli, tuore1120g302kcal14.6g53.8g2.2g19g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)800g1440kcal14.4g28g136g20.8g
Tomaatti, tuore1280g260kcal7.7g48.6g3.8g17.9g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g3200g11168kcal374.4g2320g44.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13344g26701kcal849.8g4953.4g377.6g132.2g
Valittu annoskoko6672g13351kcal424.9g2476.7g188.8g66.1g
Annoskoko puolitettuna3336g6675kcal212.5g1238.4g94.4g33.1g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760