Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore180g72kcal5.6g9g1.4g7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g126g131kcal10g20.5g0.8g2.5g
Sipuli, tuore1260g340kcal16.4g60.5g2.5g21.4g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)900g1620kcal16.2g31.5g153g23.4g
Tomaatti, tuore1440g292kcal8.6g54.7g4.3g20.2g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g3600g12564kcal421.2g2610g50.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15012g30039kcal956g5572.4g424.8g149g
Valittu annoskoko7506g15020kcal478g2786.2g212.4g74.5g
Annoskoko puolitettuna3753g7510kcal239g1393.1g106.2g37.3g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760