Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore20g8kcal0.6g1g0.2g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Sipuli, tuore140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)100g180kcal1.8g3.5g17g2.6g
Tomaatti, tuore160g33kcal1g6.1g0.5g2.2g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g400g1396kcal46.8g290g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1668g3338kcal106.2g619.2g47.4g16.6g
Valittu annoskoko834g1669kcal53.1g309.6g23.7g8.3g
Annoskoko puolitettuna417g835kcal26.6g154.8g11.9g4.2g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760