Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore200g80kcal6.2g10g1.6g7.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g140g146kcal11.1g22.8g0.8g2.8g
Sipuli, tuore1400g378kcal18.2g67.2g2.8g23.8g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)1000g1800kcal18g35g170g26g
Tomaatti, tuore1600g325kcal9.6g60.8g4.8g22.4g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g4000g13960kcal468g2900g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16680g33377kcal1062.2g6191.6g472g165.6g
Valittu annoskoko8340g16688kcal531.1g3095.8g236g82.8g
Annoskoko puolitettuna4170g8344kcal265.6g1547.9g118g41.4g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760