Kasvisgratiini

Keitä kasvikset ( 10min), heitä voidellulle vuoalle, heitä päälle silputtu sipuli ja tomaatti.

Kuumenna kattilassa kerma ja sekoita siihen koskenlaskija nokareina.

Kaada kasvisten päälle.

Lisää suolaa ja mustapippuria ja lopuksi kuorruta juustoraasteella.

Uuniin 40min 200 astetta.

Anna vetäytyä hetki pöydällä ja syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kattilii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keitetty, suolaa 300g100kcal1.9g17g0.6g7.8g
Parsakaali, keitetty, suolaa 150g52kcal6.9g2.9g0.5g3.7g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 225g54kcal4g4.9g0.7g5.1g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Kesäkurpitsa, keitetty, suolaton 150g32kcal1g4.5g0.7g1.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl300g255kcal4.2g13.2g21g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g113g315kcal21.4g0g24.7g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]150g495kcal40.5g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3300g2727kcal164.6g107.2g169.8g43.6g
Valittu annoskoko1650g1363kcal82.3g53.6g84.9g21.8g
Annoskoko puolitettuna825g682kcal41.2g26.8g42.5g10.9g
Arvot/100g100g83kcal5g3.2g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378758