Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%200g340kcal40g0g20g0g
Keräkaali, 100g750g180kcal9g25.5g1.5g15.7g
Fondue, puolet paketista 220 g25g55kcal5g2.5g4.2g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g50g162kcal6.9g30.1g1.6g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g1507kcal123.2g121.4g54.8g43.6g
Valittu annoskoko1080g754kcal61.6g60.7g27.4g21.8g
Annoskoko puolitettuna540g377kcal30.8g30.4g13.7g10.9g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116