Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%250g425kcal50g0g25g0g
Keräkaali, 100g938g225kcal11.2g31.9g1.9g19.7g
Fondue, puolet paketista 220 g31g69kcal6.2g3.1g5.3g0g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g63g203kcal8.6g37.6g1.9g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g1884kcal153.8g151.8g68.4g54.8g
Valittu annoskoko1350g942kcal76.9g75.9g34.2g27.4g
Annoskoko puolitettuna675g471kcal38.5g38g17.1g13.7g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116