Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%300g510kcal60g0g30g0g
Keräkaali, 100g1125g270kcal13.5g38.2g2.2g23.6g
Fondue, puolet paketista 220 g38g83kcal7.5g3.7g6.4g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g75g243kcal10.4g45.1g2.3g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g2261kcal184.8g182g82.2g65.6g
Valittu annoskoko1620g1131kcal92.4g91g41.1g32.8g
Annoskoko puolitettuna810g565kcal46.2g45.5g20.6g16.4g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116