Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%350g595kcal70g0g35g0g
Keräkaali, 100g1313g315kcal15.7g44.6g2.6g27.6g
Fondue, puolet paketista 220 g44g96kcal8.7g4.4g7.4g0g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g88g284kcal12.1g52.6g2.7g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g2638kcal215.4g212.4g95.8g76.6g
Valittu annoskoko1890g1319kcal107.7g106.2g47.9g38.3g
Annoskoko puolitettuna945g659kcal53.9g53.1g24g19.2g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116