Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%450g765kcal90g0g45g0g
Keräkaali, 100g1688g405kcal20.2g57.4g3.4g35.4g
Fondue, puolet paketista 220 g56g124kcal11.2g5.6g9.6g0g
Sipuli 124g37kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g113g365kcal15.5g67.6g3.5g11.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4860g3391kcal276.8g273g123.4g98.4g
Valittu annoskoko2430g1696kcal138.4g136.5g61.7g49.2g
Annoskoko puolitettuna1215g848kcal69.2g68.3g30.9g24.6g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116