Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%50g85kcal10g0g5g0g
Keräkaali, 100g188g45kcal2.2g6.4g0.4g3.9g
Fondue, puolet paketista 220 g6.2g14kcal1.2g0.6g1.1g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g13g41kcal1.7g7.5g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g377kcal30.6g30.4g13.8g10.8g
Valittu annoskoko270g188kcal15.3g15.2g6.9g5.4g
Annoskoko puolitettuna135g94kcal7.7g7.6g3.5g2.7g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116