Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%800g1360kcal160g0g80g0g
Keräkaali, 100g3000g720kcal36g102g6g63g
Fondue, puolet paketista 220 g100g220kcal20g10g17g0g
Sipuli 220g67kcal2.7g10.6g0.4g3.7g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g200g648kcal27.6g120.2g6.2g20.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g6029kcal492.6g485.6g219.2g175g
Valittu annoskoko4320g3015kcal246.3g242.8g109.6g87.5g
Annoskoko puolitettuna2160g1507kcal123.2g121.4g54.8g43.8g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116