Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%100g170kcal20g0g10g0g
Keräkaali, 100g375g90kcal4.5g12.7g0.7g7.9g
Fondue, puolet paketista 220 g13g28kcal2.5g1.2g2.1g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g25g81kcal3.5g15g0.8g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g754kcal61.6g60.4g27.4g22g
Valittu annoskoko540g377kcal30.8g30.2g13.7g11g
Annoskoko puolitettuna270g188kcal15.4g15.1g6.9g5.5g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116