Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%150g255kcal30g0g15g0g
Keräkaali, 100g563g135kcal6.7g19.1g1.1g11.8g
Fondue, puolet paketista 220 g19g41kcal3.7g1.9g3.2g0g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g38g122kcal5.2g22.5g1.2g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g1130kcal92.2g91g41.2g32.8g
Valittu annoskoko810g565kcal46.1g45.5g20.6g16.4g
Annoskoko puolitettuna405g283kcal23.1g22.8g10.3g8.2g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116