Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 251g310kcal64.2g0g5.5g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g251g88kcal2.5g11.3g1.3g8.8g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Riisi tumma 106g371kcal7.5g76.6g2.4g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2780g1567kcal151g180.2g18.4g27g
Valittu annoskoko1390g784kcal75.5g90.1g9.2g13.5g
Annoskoko puolitettuna695g392kcal37.8g45.1g4.6g6.8g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147