Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 301g371kcal77g0g6.6g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g301g105kcal3g13.5g1.5g10.5g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi902g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 27g16kcal1.4g2.6g0g0g
Persilja 6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Riisi tumma 128g446kcal8.9g92g2.9g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3336g1880kcal180.8g216.4g22g32.2g
Valittu annoskoko1668g940kcal90.4g108.2g11g16.1g
Annoskoko puolitettuna834g470kcal45.2g54.1g5.5g8.1g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147