Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 351g433kcal89.9g0g7.7g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g351g123kcal3.5g15.8g1.8g12.3g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi1052g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 32g19kcal1.6g3g0g0g
Persilja 7g1.9kcal0.1g0.1g0g0.6g
Riisi tumma 149g520kcal10.4g107.3g3.4g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3892g2194kcal211g252.4g25.8g37.8g
Valittu annoskoko1946g1097kcal105.5g126.2g12.9g18.9g
Annoskoko puolitettuna973g549kcal52.8g63.1g6.5g9.5g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147