Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 400g494kcal102.5g0g8.8g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g400g140kcal4g18g2g14g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Persilja 8g2.2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Riisi tumma 170g593kcal11.9g122.4g3.9g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4440g2503kcal240.8g287.8g29.4g42.8g
Valittu annoskoko2220g1252kcal120.4g143.9g14.7g21.4g
Annoskoko puolitettuna1110g626kcal60.2g72g7.4g10.7g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147