Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 401g495kcal102.7g0g8.8g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g401g140kcal4g18g2g14g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Vesi1202g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Persilja 8g2.2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Riisi tumma 170g594kcal11.9g122.6g3.9g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4448g2508kcal241.2g288.2g29.4g42.8g
Valittu annoskoko2224g1254kcal120.6g144.1g14.7g21.4g
Annoskoko puolitettuna1112g627kcal60.3g72.1g7.4g10.7g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147