Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 451g557kcal115.5g0g9.9g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g451g158kcal4.5g20.3g2.3g15.8g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi1352g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 41g25kcal2.1g3.9g0g0g
Persilja 9g2.5kcal0.1g0.1g0g0.7g
Riisi tumma 192g669kcal13.4g137.9g4.4g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5004g2821kcal271.2g324.4g33.2g48.4g
Valittu annoskoko2502g1411kcal135.6g162.2g16.6g24.2g
Annoskoko puolitettuna1251g705kcal67.8g81.1g8.3g12.1g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147