Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 50g62kcal12.8g0g1.1g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g50g18kcal0.5g2.3g0.3g1.8g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Riisi tumma 21g74kcal1.5g15.3g0.5g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g313kcal30g36g3.8g5.6g
Valittu annoskoko278g157kcal15g18g1.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna139g78kcal7.5g9g1g1.4g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147