Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 501g619kcal128.4g0g11g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g501g175kcal5g22.5g2.5g17.5g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi1503g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Riisi tumma 213g743kcal14.9g153.3g4.9g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5560g3134kcal301.4g360.4g36.8g53.6g
Valittu annoskoko2780g1567kcal150.7g180.2g18.4g26.8g
Annoskoko puolitettuna1390g784kcal75.4g90.1g9.2g13.4g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147