Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 100g124kcal25.7g0g2.2g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g100g35kcal1g4.5g0.5g3.5g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi301g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Persilja 2g0.5kcal0g0g0g0.2g
Riisi tumma 43g149kcal3g30.7g1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1112g627kcal60.4g72.2g7.4g10.8g
Valittu annoskoko556g313kcal30.2g36.1g3.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna278g157kcal15.1g18.1g1.9g2.7g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147