Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 150g186kcal38.5g0g3.3g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g150g53kcal1.5g6.8g0.8g5.3g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi451g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 14g8.2kcal0.7g1.3g0g0g
Persilja 3g0.8kcal0g0g0g0.2g
Riisi tumma 64g223kcal4.5g46g1.5g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1668g940kcal90.4g108.2g11.2g16.2g
Valittu annoskoko834g470kcal45.2g54.1g5.6g8.1g
Annoskoko puolitettuna417g235kcal22.6g27.1g2.8g4.1g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147