Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g140g476kcal18.2g94.5g2.4g7.4g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 300g90kcal8.6g10.8g0.3g0g
Kuivahiiva, annos 11g12g43kcal5.4g4.8g0.7g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma40g128kcal0g29.6g0g0g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Tattarijauho, Vijatuote500g1750kcal65g350g7g26.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2186g6425kcal196.8g980.2g183.4g67.8g
Valittu annoskoko1093g3213kcal98.4g490.1g91.7g33.9g
Annoskoko puolitettuna547g1606kcal49.2g245.1g45.9g17g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963