Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g148g502kcal19.2g99.6g2.5g7.8g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 316g95kcal9.1g11.4g0.3g0g
Kuivahiiva, annos 11g13g46kcal5.7g5.1g0.8g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma42g135kcal0g31.2g0g0g
Voi 105g765kcal1.3g0.4g85.7g0g
Tattarijauho, Vijatuote527g1845kcal68.5g368.9g7.4g27.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g6772kcal207.6g1033.2g193.4g71.4g
Valittu annoskoko1152g3386kcal103.8g516.6g96.7g35.7g
Annoskoko puolitettuna576g1693kcal51.9g258.3g48.4g17.9g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963