Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g16g55kcal2.1g10.9g0.3g0.9g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 35g10kcal1g1.2g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1.4g5kcal0.6g0.6g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma4.6g15kcal0g3.4g0g0g
Voi 12g84kcal0.1g0g9.4g0g
Tattarijauho, Vijatuote58g202kcal7.5g40.3g0.8g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g741kcal22.6g112.8g21.2g8g
Valittu annoskoko126g370kcal11.3g56.4g10.6g4g
Annoskoko puolitettuna63g185kcal5.7g28.2g5.3g2g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963