Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g166g564kcal21.6g112.1g2.8g8.8g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 356g107kcal10.2g12.8g0.4g0g
Kuivahiiva, annos 11g14g51kcal6.4g5.7g0.9g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma47g152kcal0g35.1g0g0g
Voi 119g860kcal1.4g0.5g96.4g0g
Tattarijauho, Vijatuote593g2075kcal77.1g415g8.3g31.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g7619kcal233.4g1162.4g217.6g80.4g
Valittu annoskoko1296g3809kcal116.7g581.2g108.8g40.2g
Annoskoko puolitettuna648g1905kcal58.4g290.6g54.4g20.1g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963