Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g184g627kcal24g124.5g3.1g9.8g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 395g119kcal11.4g14.2g0.4g0g
Kuivahiiva, annos 11g16g57kcal7.1g6.3g0.9g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma53g169kcal0.1g39g0g0g
Voi 132g956kcal1.6g0.5g107.1g0g
Tattarijauho, Vijatuote659g2306kcal85.6g461.1g9.2g34.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g8465kcal259.6g1291.2g241.4g89.4g
Valittu annoskoko1440g4233kcal129.8g645.6g120.7g44.7g
Annoskoko puolitettuna720g2116kcal64.9g322.8g60.4g22.4g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963