Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g221g753kcal28.8g149.4g3.8g11.7g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 474g142kcal13.7g17.1g0.5g0g
Kuivahiiva, annos 11g19g68kcal8.5g7.6g1.1g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma63g202kcal0.1g46.8g0g0g
Voi 158g1147kcal1.9g0.6g128.5g0g
Tattarijauho, Vijatuote791g2767kcal102.8g553.3g11.1g41.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g10158kcal311.6g1549.6g290g107.2g
Valittu annoskoko1728g5079kcal155.8g774.8g145g53.6g
Annoskoko puolitettuna864g2540kcal77.9g387.4g72.5g26.8g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963