Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g258g878kcal33.6g174.3g4.4g13.7g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 553g166kcal15.9g19.9g0.6g0g
Kuivahiiva, annos 11g22g80kcal10g8.9g1.3g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma74g236kcal0.1g54.6g0g0g
Voi 184g1338kcal2.2g0.7g150g0g
Tattarijauho, Vijatuote922g3228kcal119.9g645.6g12.9g48.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g11851kcal363.4g1808g338.4g125.2g
Valittu annoskoko2016g5926kcal181.7g904g169.2g62.6g
Annoskoko puolitettuna1008g2963kcal90.9g452g84.6g31.3g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963