Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g280g952kcal36.4g189g4.8g14.8g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 600g180kcal17.3g21.6g0.6g0g
Kuivahiiva, annos 11g24g86kcal10.8g9.6g1.4g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma80g256kcal0.1g59.2g0g0g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Tattarijauho, Vijatuote1000g3500kcal130g700g14g53g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4372g12851kcal394g1960.4g366.8g135.6g
Valittu annoskoko2186g6425kcal197g980.2g183.4g67.8g
Annoskoko puolitettuna1093g3213kcal98.5g490.1g91.7g33.9g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963