Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g295g1003kcal38.4g199.2g5g15.6g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 632g190kcal18.2g22.8g0.6g0g
Kuivahiiva, annos 11g25g91kcal11.4g10.1g1.5g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma84g270kcal0.1g62.4g0g0g
Voi 211g1529kcal2.5g0.8g171.4g0g
Tattarijauho, Vijatuote1054g3689kcal137g737.8g14.8g55.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g13544kcal415.2g2066.2g386.6g143g
Valittu annoskoko2304g6772kcal207.6g1033.1g193.3g71.5g
Annoskoko puolitettuna1152g3386kcal103.8g516.6g96.7g35.8g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963