Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g32g110kcal4.2g21.8g0.5g1.7g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 69g21kcal2g2.5g0.1g0g
Kuivahiiva, annos 11g2.8g10kcal1.2g1.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma9g30kcal0g6.8g0g0g
Voi 23g167kcal0.3g0.1g18.7g0g
Tattarijauho, Vijatuote115g404kcal15g80.7g1.6g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g1481kcal45.4g226g42.2g15.6g
Valittu annoskoko252g741kcal22.7g113g21.1g7.8g
Annoskoko puolitettuna126g370kcal11.4g56.5g10.6g3.9g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963