Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g3.5g12kcal0.4g2.3g0.1g0.2g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 7.4g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma1g3.2kcal0g0.7g0g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Tattarijauho, Vijatuote12g43kcal1.6g8.6g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g159kcal4.6g24g4.6g1.8g
Valittu annoskoko27g79kcal2.3g12g2.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna14g40kcal1.2g6g1.2g0.5g
Arvot/100g100g293kcal8.5g44.3g8.5g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963