Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g35g119kcal4.5g23.6g0.6g1.9g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 75g23kcal2.2g2.7g0.1g0g
Kuivahiiva, annos 11g3g11kcal1.4g1.2g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma10g32kcal0g7.4g0g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Tattarijauho, Vijatuote125g438kcal16.2g87.5g1.7g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g1606kcal49.2g245g45.8g17g
Valittu annoskoko273g803kcal24.6g122.5g22.9g8.5g
Annoskoko puolitettuna137g402kcal12.3g61.3g11.5g4.3g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963