Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g369g1254kcal48g249g6.3g19.6g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 791g237kcal22.8g28.5g0.8g0g
Kuivahiiva, annos 11g32g114kcal14.2g12.6g1.9g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma105g337kcal0.1g78g0g0g
Voi 264g1911kcal3.1g1.1g214.2g0g
Tattarijauho, Vijatuote1318g4611kcal171.3g922.2g18.4g69.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g16930kcal519g2582.8g483.2g178.8g
Valittu annoskoko2880g8465kcal259.5g1291.4g241.6g89.4g
Annoskoko puolitettuna1440g4233kcal129.8g645.7g120.8g44.7g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963